Пропустити навігацію

Трудовим колективам про основні положення пенсійного законодавства та онлайн-послуги Фонду

Фахівці головного управління Фонду в області продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу серед трудових колективів підприємств, установ та організацій.

Так, спеціалісти Корольовського, Новоград-Волинського, Любарського відділів обслуговування громадян головного управління Фонду в області провели зустрічі в трудових колективах з працівниками: ТОВ «Гіппо», Брониківської ОТГ та відділу культури, туризму та організації масової роботи Любарської селищної ради.

Під час заходів фахівці Фонду розповіли про зміни в пенсійному законодавстві, обговорили питання виплати заробітної плати відповідно до норм трудового законодавства, наголосили на важливості офіційного працевлаштування працівників та ознайомили з сучасними послугами пенсійної служби електронного формату.

Korolovka 1024x768 - Трудовим колективам про основні положення пенсійного законодавства та онлайн-послуги Фонду Lyubar 1024x768 - Трудовим колективам про основні положення пенсійного законодавства та онлайн-послуги Фонду Novograd 1024x614 - Трудовим колективам про основні положення пенсійного законодавства та онлайн-послуги Фонду

background Layer 1