Пропустити навігацію

Налаштовуйте новий сервіс від Пенсійного фонду України смс-інформування

DSC01671 1024x768 - Налаштовуйте новий сервіс від Пенсійного фонду України смс-інформуванняНачальник управління пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України в Житомирській області Вікторія Куц прокоментувала для  новин місцевого телеканалу «Житомир» запровадження нового сервісу Пенсійного фонду України для громадян – смс – інформування.

Як відмітила під час виступу пенсійниця, за допомогою смс – повідомлень Пенсійний фонд інформуватиме пенсіонерів про призначення та перерахунок пенсій, а  працівників — про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір їхнього страхового стажу.

Вікторія Куц наголосила: «Кожен бажаючий з числа пенсіонерів та застрахованих осіб завітавши до найближчого управління Пенсійного фонду України в Житомирській області та надавши відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання смс – повідомлень від Пенсійного фонду України буде дистанційно проінформований. В свою чергу, особи, які зареєстровані та користуються послугами веб – порталу за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу смс – інформування безпосередньо на порталі, не звертаючись до органів  Пенсійного фонду України».

background Layer 1