Пропустити навігацію

Особливості надання пенсійних послуг головного управління Фонду в області

Начальник управління обслуговування громадян головного управління Фонду в області Лариса Бабич взяла участь у засіданні консультативно-дорадчої ради з питань щодо працевлаштування осіб з інвалідністю, надання соціальних послуг вразливим групам населення та інші.

Лариса Бабич поінформували усіх присутніх, що пенсійні послуги надаються не лише у сервісних центрах Фонду, які є у кожному місті та районі області, але і звернувшись до працівників пенсійної служби, які працюють на віддалених робочих місцях, що знаходяться в об’єднаних територіальних громадах, центрах надання адміністративних послуг, селищних та сільських радах.

Крім того, начальник управління обслуговування громадян, звернула увагу на електронні послуги Пенсійного фонду України, створені на основі інноваційних технологій. Ознайомила громадян з послугою звернення за пенсією «в один дотик», яка дозволяє заощадити час завдяки електронному формату подання заяви про призначення пенсії та сканованих копій документів. Зазначила, що таким способом оформлення пенсії можуть скористатися ті громадяни, які авторизуються на порталі за допомогою електронного цифрового підпису, та повідомила, що звичний порядок звернення за пенсією через особисте відвідання Фонду продовжує діяти.

123 1024x679 - Особливості надання пенсійних послуг головного управління Фонду в області 444 1024x720 - Особливості надання пенсійних послуг головного управління Фонду в області 333 1024x721 - Особливості надання пенсійних послуг головного управління Фонду в області 222 1024x696 - Особливості надання пенсійних послуг головного управління Фонду в області

background Layer 1