Пропустити навігацію

Виявили нелегально працюючих працівників – звертайтесь до Управління Держпраці у Житомирській області

З метою  швидкого реагування та підвищення рівня ефективності роботи із виявлення неоформлених працівників, своєчасного встановлення фактів порушення законодавства про працю та вжиття відповідних заходів, Управління Держпраці у Житомирській області повідомляє про можливість залишити повідомлення про незадекларовану працю:

– у скриньці для листів – повідомлень про незадекларовану працю;

Дана поштова скринька розміщена, безпосередньо, у приміщенні Управління Держпраці у Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Шевченка, 18-А .

Листи мають бути оформлені у вигляді звернень (анонімні листи не розглядаються) із зазначенням прізвища заявника, згідно з вимогами Закону України “Про звернення громадян”.

– онлайн на головній сторінці сайту Управління Держпраці, за допомогою кнопки “повідомити про незадекларовану працю”.

 Для цього потрібно на головній сторінці сайту Управління Держпраці (zt.dsp.gov.ua) натиснути спеціальну кнопку та заповнити форму, перейшовши за посиланням: https://sites.google.com/view/06zt-undeclared-work/.

Надання громадянином електронного повідомлення про можливі факти використання незадекларованої праці не є електронним зверненням та не підлягає розгляду згідно з вимогами Закону України «Про звернення громадян». Вся надана у повідомленні інформація використовуватиметься виключно з метою аналізу стану поширення незадекларованої праці на території Житомирської області та не підлягає розголошенню у разі проведення інспекційних відвідувань.

background Layer 1