Пропустити навігацію

Члени Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення з робочим візитом завітали на Житомирщину

DSC01735 1024x768 - Члени Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення з робочим візитом завітали на Житомирщину9 липня, на Житомирщині, у форматі «круглого столу» проведено засідання  Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення з  керівниками департаменту  праці, соціальної та сімейної політики обласної державної адміністрації, головного управління Пенсійного фонду України в області, Фонду соціального страхування, а також  представниками  громадських та ветеранських  організацій.

 

DSC01701 1024x768 - Члени Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення з робочим візитом завітали на ЖитомирщинуПід час заходу обговорено соціальну захищеність осіб, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, малозабезпечених родин, пенсіонерів, внутрішньо переміщених осіб та інших верств населення.

 

Як відмітив під час виступу начальник головного управління Пенсійного фонду України в області Іван Заінчковський, органами Фонду в першочерговому  порядку забезпечено реалізацію права понад 2 тис. внутрішньо переміщених осіб,  які перебувають на обліку на  їх пенсійне забезпечення.  З початку року на виплату їх пенсій спрямовано 64 млн. грн.

background Layer 1