Пропустити навігацію

Турбуємось про людей похилого віку

Andrushivka - Турбуємось про людей похилого вікуДругий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана.

Berdychiv1 1 1024x695 - Турбуємось про людей похилого віку

Пенсійники Житомирщини напередодні поважного свята в різних куточках регіону відвідали тих, хто потребує особливої уваги.  Фахівці Фонду  зустрілися з пенсіонерами, ветеранами, інвалідами. Під час зустрічей  спеціалісти не тільки надавали консультації з пенсійних питань, а й своєю турботою висловили слова доброзичливості, які так необхідні кожному з них.

 

Працівники Андрушівського об’єднаного управління  зустрілися з ветеранами в Івницькій сільській раді.

 

Berdychiv2 1024x768 - Турбуємось про людей похилого вікуФахівці Бердичівського об’єднаного управління завітали з привітаннями до підопічних геріатричного пансіонату, а також провели виїзні зустрічі до літніх людей, які проживають в смт. Романів та Любар.

 

YEmilchynske1 1 1024x768 - Турбуємось про людей похилого вікуЗадля соціальної підтримки пенсіонерів, ветеранів, інвалідів пенсійники Ємільчинського об’єднаного управління відвідали на дому інвалідів.

 

Спеціалісти Житомирського об’єднаного управління прийняли участь у засіданні президії ради ветеранів Корольовського району міста Житомира.

 

zhytomyr 1024x731 - Турбуємось про людей похилого вікуФахівці Коростенського об’єднаного управління привітали зі святом пенсіонерів, що звернулися на прийом до відділу обслуговування громадян.

 

Korostyshiv 2 1024x768 - Турбуємось про людей похилого вікуПредставники Коростишівського об’єднаного управління провели зустріч з представниками районної та міської ветеранських організацій. Привітали  ветеранів війни та праці районного клубу людей похилого віку «Надвечір’я».

 

Фахівці Новоград-Волинського об’єднаного управління зустрілися з пенсіонерами Баранівської та Піщівської об’єднаних територіальних громад.

 

novograd e1538406182386 1024x748 - Турбуємось про людей похилого вікуНачальник  Овруцького   об’єднаного  управління  спільно  з керівниками соціальних  служб  та  представниками  органів місцевої  влади   відвідали  пенсіонерів, які  знаходяться  на  повному  державному  утриманні в Стаціонарному відділенні для  постійного  проживання  Територіального  центру соціального обслуговування, що знаходиться в селі Нові Велідники.

Спеціалісти відділу обслуговування громадян Хорошівського об’єднаного управління разом із соціальними працівниками відвідали мешканців Хорошівської територіальної громади  в селі Рижани.

На переконання колективу Фонду в області: турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на шану нащадків.

background Layer 1