Пропустити навігацію

Мешканці області отримали понад 5,7 тис. пенсійних послуг на віддалених робочих місцях

Органами Пенсійного фонду України в Житомирській області з метою  наближення пенсійних послуг до місць проживання громадян створено 50 віддалених робочих місць у 44 об’єднаних територіальних громадах та  місті Бердичеві.

Фахівцями пенсійної служби на віддалених робочих місцях надано  понад 5,7 тис. послуг, більшість з яких, а це понад 4 тис., мають  консультативна – інформаційний характер.

Варто відмітити, із загальної кількості створених робочих місць віддаленого обслуговування,  30  було облаштовано  упродовж І півріччя поточного  року.

Завдяки розгалуженій мережі обслуговування, понад 250 тис. жителів області мають змогу отримувати консультації з пенсійних питань та скористатися послугами Фонду  без необхідності  виїзду до територіального управління, а це значно економить як час, так і кошти  мешканців регіону.

Kolegiya 18.07.2018 - Мешканці області отримали понад  5,7 тис. пенсійних послуг на віддалених робочих місцях 1213 - Мешканці області отримали понад  5,7 тис. пенсійних послуг на віддалених робочих місцях

background Layer 1