Пропустити навігацію

Шляхи наповнення бюджету Фонду обговорили під час спільної наради

DSC05614 1024x793 - Шляхи наповнення бюджету Фонду обговорили під час спільної нарадиШляхи наповнення бюджету Пенсійного фонду України та  легалізацію трудових відносин обговорили під час міжвідомчої наради перший заступник начальника головного управління Фонду в області Олег Шмагун з представниками Державної податкової служби, управління Держпраці, Департаменту праці, соціальної та сімейної політики обласної державної адміністрації та Державної виконавчої служби в області.

Під час наради учасники опрацювали питання погашення заборгованості із платежів до Пенсійного фонду, єдиного соціального внеску, в тому числі фізичними особами – підприємцями. Крім того, обговорили результати здійснених заходів по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників, що впливають на збільшення надходжень до місцевих бюджетів та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

– Найбільшим резервом наповнення бюджету є погашення боргів з усіх видів обов’язкових платежів і цьому напрямку роботи приділяється максимальна увага, – зауважив Олег Шмагун, – наразі на виконанні в органах Державної виконавчої служби області перебуває 45% загальної суми боргу зі сплати єдиного соціального внеску. За результатами спільної роботи за 9 місяців поточного року в рахунок погашення боргу  надійшло  коштів в сумі понад 14 млн грн.

За підсумками наради представники заходу обговорили проблемні питання,  що виникають у роботі та узгодили шляхи подальшої співпраці.

background Layer 1