Пропустити навігацію

Трудовому колективу про переваги електронних послуг Фонду

IMG 5589 e1571669865274 1024x743 - Трудовому колективу про переваги електронних послуг ФондуГоловний спеціаліст Лугинського сектору обслуговування громадян головного управління Фонду в області Марія Якухно провела зустріч з трудовим колективом селищної ради.  

Представниця Фонду ознайомила працівників Лугинської селищної ради з новітніми онлайн – технологіями обслуговування громадян, запровадженими Пенсійним фондом України. Зауважила, що завдяки електронним сервісам Фонду можна дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення.

– Сьогодні Пенсійний фонд пропонує ряд сервісів, орієнтованих на пенсіонерів, застрахованих осіб та страхувальників, що дозволяє громадянам постійно бути в курсі новацій у сфері пенсійного забезпечення, контролювати свої особисті дані, замовляти й отримувати довідки, а також призначити пенсію в «один дотик», – повідомила Марія Якухно.                                  

На завершення зустрічі усім бажаючим пенсійниця роздала листівки з інструкціями по налаштуванню послуг вебпорталу Пенсійного фонду України.

background Layer 1