Пропустити навігацію

Фахівці Фонду в області працюють над легалізацією найманої праці

IMG 5758 1024x768 - Фахівці Фонду в області працюють над легалізацією найманої праціЛегалізація зайнятості населення IMG 5757 1024x768 - Фахівці Фонду в області працюють над легалізацією найманої працізалишається одним із найактуальніших питань сьогодення. Аби привернути увагу громадян фахівці Фонду в області проводять активну роботу в цьому напрямку, акцентуючи увагу на питаннях легалізації трудових відносин та оплати праці.

Так, фахівці відділу забезпечення наповнення бюджету №1 фінансово – економічного управління з тематичними плакатами в руках агітували жителів села Висока Піч відповідально ставитися до свого майбутнього та офіційно оформляти трудові відносини з роботодавцями. Головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №2 фінансово-економічного управління Світлана Мосієнко взяла участь у рейді-обстеженні, який проводився робочою групою з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення в торгівельних закладах міста Бердичева.

Під час заходів представники пенсійної служби розповсюдили інформаційні буклети з даної тематики та запропонували громадянам зареєструватись на вебпорталі Пенсійного фонду України.

 

 Довідково: За результатами спільної роботи з соціальними партнерами, органами Державної податкової служби, Держпраці в області упродовж          9 місяців поточного року легалізовано працю понад  7 тис. осіб.

 

 

background Layer 1