Пропустити навігацію

Пенсійники інформують про важливість набуття страхового стажу

З метою привернення уваги мешканців області до важливої проблеми легалізації трудових відносин, представники Фонду проводять зустрічі в трудових колективах та з представниками приватного бізнесу.

Фахівці Овруцького відділу обслуговування громадян з плакатами агітували трудовий колектив ПП «Автомагістраль» не погоджуватись на отримання заробітної плати в «конверті».

 Пенсійниця Малинського відділу обслуговування громадян під час семінару з фізичними особами-підприємцями нагадала роботодавцям на які наслідки слід чекати найманим працівникам у разі виплати «тіньової» зарплати.

Роз’яснюючи залежність розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу та розміру легальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески, пенсійники закликали громадян дбати про своє майбутнє заздалегідь. Акцентуючи увагу на зростанні мінімального страхового стажу, необхідного для призначення пенсій.

Особливу увагу присутніх, представники Фонду, звернули на  зручні електронні сервіси Пенсійного фонду, за допомогою яких можна відстежувати персональні дані щодо нарахованої заробітної плати, сплачених внесків та тривалості зарахованого страхового стажу, замовляти й отримувати онлайн довідки.

Ovruch 1024x768 - Пенсійники інформують про важливість набуття страхового стажу Ovruch2 1024x768 - Пенсійники інформують про важливість набуття страхового стажу MALYN FOTO 1 1024x768 - Пенсійники інформують про важливість набуття страхового стажу

background Layer 1