Пропустити навігацію

Фахівці Андрушівської райдержадміністрації отримали фахові роз’яснення пенсійного законодавства

IMG 4492 - Фахівці Андрушівської райдержадміністрації отримали фахові роз’яснення пенсійного законодавстваПенсійниця Андрушівського відділу обслуговування громадян головного управління Фонду в області Тетяна Мосьпан провела зустріч з трудовим колективом служби в справах дітей районної державної адміністрації.

Під час спілкування з працівниками установи фахівець Фонду надала роз’яснення з актуальних питань пенсійного забезпечення, перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам та щодо важливості набуття страхового стажу для призначення пенсій. Нагадала, що з січня 2019 року право на призначення пенсії за віком мають громадяни, які досягли 60 років та за наявності страхового стажу не менше 26 років. Надалі вимога до розміру страхового стажу буде збільшуватись щороку на один рік.

На завершення зустрічі Тетяна Мосьпан  поінформувала працівників райдержадміністрації про сучасні електронні сервіси пенсійної служби та порекомендувала використовувати їх для отримання потрібної інформації чи необхідних послуг.

background Layer 1