Пропустити навігацію

Учням Стрижівської школи розповіли про систему пенсійного забезпечення

IMG 6067 1024x768 - Учням Стрижівської школи розповіли про систему пенсійного забезпеченняЗ метою інформування юного покоління про систему пенсійного забезпечення спеціаліст Любарського відділу обслуговування громадян Сергій Козачок провів зустріч з учнями Стрижівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

 

Фахівець Фонду роз’яснив учнівській молоді поняття страхового стажу та страхових внесків, наслідки отримання заробітної плати в «конверті» та важливість легального працевлаштування. Представник пенсійної служби порадив уважно поставитись до вибору місця працевлаштування, зокрема, погоджуватись тільки на офіційне оформлення трудових відносин з легальною виплатою гідного заробітку, який гарантує соціальний захист та справедливе пенсійне забезпечення. Адже розмір пенсійної виплати залежить саме від величини заробітної плати, суми сплачених з неї страхових внесків та тривалості стажу.

 

На закінчення  зустрічі Сергій Козачок порекомендував  учням для розширення своїх знань з пенсійної тематики користуватися  електронним ресурсом  вебпорталу Пенсійного фонду України.

background Layer 1