Пропустити навігацію

Заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» відбулось для мешканців смт Романова

IMG 6204 1024x768 - Заняття у «Школі майбутнього пенсіонера»  відбулось для мешканців смт Романова04 грудня головний спеціалістIMG 6203 1024x768 - Заняття у «Школі майбутнього пенсіонера»  відбулось для мешканців смт Романова Романівського відділу обслуговування громадян Людмила Стаковська провела для місцевих жителів заняття у «Школі майбутнього пенсіонера».

Під час лекції фахівець Фонду роз’яснила майбутнім пенсіонерам умови призначення різних видів пенсії, а також наголосила, що майбутня пенсія залежить від розміру заробітної плати та тривалості страхового стажу. Пенсійниця ознайомила з переліком необхідних документів для призначення пенсій та порадила особам передпенсійного віку звертатись до сервісного центру заздалегідь, щоб уникнути проблемних питань.

Людмила Стаковська звернула увагу присутніх на можливість звернення за призначенням пенсії за принципом «одне відвідування», що передбачає подання документів для призначення пенсії  виключно в електронному вигляді через вебпортал Пенсійного фонду України зі зверненням до сервісного центру тільки за отриманням пенсійного посвідчення.

 

background Layer 1