Пропустити навігацію

Формуємо негативне ставлення до корупції

DSC05892 1024x768 - Формуємо негативне ставлення до корупціїДо Міжнародного дня боротьби з корупцієюDSC05957 1024x768 - Формуємо негативне ставлення до корупціїголовний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Віктор Поруцький провів лекції для працівників головного управління Фонду в області щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства.

 

Під час бесід фахівець Фонду зупинився на основних аспектах  формування негативного ставлення до корупції, підвищення рівня правової культури працівників.                                                                                                                                                                                                                                                                                                

         – Боротьба з корупцією належить до пріоритетних проблем, що стоять перед суспільством. Антикорупційна система  країни орієнтована на створення в суспільстві ефективних механізмів попередження корупції. Посилюється значення вимог до доброчесності поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави, які мають бути засвоєні як норми повсякденної поведінки, –  наголосив Віктор Поруцький.

DSC05966 1024x768 - Формуємо негативне ставлення до корупціїDSC05941 1024x768 - Формуємо негативне ставлення до корупції

Довідково:  Міжнародний день боротьби з корупцією відзначається щорічно  9 грудня з ініціативи Організації Об’єднаних Націй. В цей день підписали Конвенцію Організації Об’єднаних Націй  проти корупції. Документ зобов’язав держави, які підписали його, проводити політику протидії корупції, схвалити відповідні закони і заснувати спеціальні органи для боротьби з цим явищем.

background Layer 1