Пропустити навігацію

Відкрито сучасний сервісний центр для жителів Житомирського району

23 грудня відбулось урочисте відкриття оновленого Житомирського районного сервісного центру надання пенсійних послуг за участю  представників органів районної влади та ветеранської організації.

Після традиційного перерізання стрічки сервісний центр відкрив свої двері для відвідувачів. Кожен присутній  мав можливість оглянути приміщення, яке облаштоване відповідно до корпоративних стандартів із окремою зоною очікування та залою обслуговування, зручними модульними робочими місцями та сучасною технікою, а також системою керування електронною чергою.

– Якісне обслуговування не можливе без комфортних умов. І яскравим прикладом цього є сучасний сервісний центр, який дозволить громадянам комплексно і на належному рівні отримувати всі необхідні послуги», – підкреслив начальник головного управління Фонду в області Іван Заінчковський.

Окреслюючи роботу фахівців Житомирського районного відділу обслуговування громадян начальник управління обслуговування громадян Лариса Бабич відмітила,  що упродовж поточного року до сервісного центру звернулося майже 14 тисяч громадян, які отримали  понад 21 тисячу послуг.        

Варто зазначити, що Житомирський районний відділ обслуговування громадян став третім у мережі сервісних центрів Житомирщини, що модернізували у грудні місяці відповідно до запроваджених Фондом  стандартів.

IMG 6419 1 1024x683 - Відкрито сучасний сервісний центр для жителів Житомирського району

IMG 6416 1 1024x683 - Відкрито сучасний сервісний центр для жителів Житомирського районуDSC06459 2 1024x683 - Відкрито сучасний сервісний центр для жителів Житомирського районуIMG 6422 1 1024x683 - Відкрито сучасний сервісний центр для жителів Житомирського району

background Layer 1