Пропустити навігацію

Стань користувачем Е-послуг Пенсійного фонду України

Malyn foto1 1024x724 - Стань користувачем Е-послуг Пенсійного фонду УкраїниФахівці головного управління Фонду в IMG 6447 1024x683 - Стань користувачем Е-послуг Пенсійного фонду Україниобласті активно інформують краян щодо зручності та доступності пенсійних послуг електронного формату.

Під час інформаційних заходів пенсійники розповідають громадянам про широкі можливості вебпорталу, які орієнтовані не лише на пенсіонерів, а й на підприємців, майбутніх пенсіонерів та студентську молодь, а також демонструють яким чином можна отримати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку.

В рамках кампанії «Стань користувачем Е-послуг Пенсійного фонду України» фахівці Фонду закликають громадян області звертатися за призначенням пенсії в «один дотик».

 

Довідково: На Житомирщині, понад 100 тис. громадян області є користувачами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. З них, майже 12 тис. осіб зареєструвалися у 2019 році.

 

background Layer 1