Пропустити навігацію

Трудовим колективам розповіли про новини пенсійного законодавства

1 1 1024x732 - Трудовим колективам розповіли про новини пенсійного законодавстваФахівці головного управління провели2 1024x768 - Трудовим колективам розповіли про новини пенсійного законодавства інформаційні зустрічі із трудовими колективами Іванівської сільської ради, відділу освіти Андрушівської райдержадміністрації та приватного підприємства ЖЕЛВІМ.

 

В ході заходів пенсійники надали роз’яснення з пенсійного законодавства та акцентували увагу присутніх на залежності страхового стажу від сплати страхових внесків.

 

3 1024x768 - Трудовим колективам розповіли про новини пенсійного законодавства– Для виходу на пенсію  у 2020 році після досягнення віку чоловіками     60 років та жінками 59 років потрібно мати страховий стаж не менше 27 років. З кожним наступним роком страховий стаж, що дає право на призначення пенсії за віком  поступово зростатиме і у 2028 році становитиме 35 років, – наголошували працівники Фонду.

 

Під час зустрічей пенсійники також ознайомили працівників з можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Розповіли про систему призначення пенсії в «один дотик», СМС-інформування та інші сучасні послуги електронного формату, які значно спрощують процес отримання інформації та послуг.

 

 

background Layer 1