Пропустити навігацію

Бердичівським підприємцям роз’яснили важливість офіційного оформлення трудових відносин

IMG 6876 576x1024 - Бердичівським підприємцям роз’яснили важливість офіційного оформлення трудових відносинЗ метою привернення уваги громадян до IMG 6875 616x1024 - Бердичівським підприємцям роз’яснили важливість офіційного оформлення трудових відносинлегальної зайнятості, пенсійники відділу забезпечення наповнення бюджету №2 фінансово-економічного управління провели роз’яснювальну роботу серед фізичних осіб-підприємців міста Бердичева.

 

Фахівці головного управління наголошували місцевим підприємцям на необхідності офіційного оформлення трудових відносин із найманими працівниками та сплаті єдиного соціального внеску для набуття страхового стажу. Адже, тільки легальні трудові відносини та оплата праці в розмірі, не нижчому за визначений законодавством мінімум, забезпечують соціальні гарантії сьогодні та гідну пенсію – в майбутньому.

 

 Також працівники Фонду розповіли про зручний спосіб отримання інформації та послуг в електронному «Кабінеті страхувальника» на вебпорталі Пенсійного фонду України.

background Layer 1