Пропустити навігацію

Розвиток підприємництва сприяє додатковому надходженню коштів до бюджету

DSC 0014 1024x683 - Розвиток підприємництва сприяє додатковому надходженню коштів до бюджетуНачальник Баранівського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Марія Стецюк прийняла участь у засіданні «круглого столу» з питань проведення форуму підприємництва Баранівської об’єднаної територіальної громади.

Засідання «круглого столу» відбулося за участю представників районної ради та райдержадміністрації, Державної податкової служби, філії центру зайнятості та керівника проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу».

Під час заходу, Марія Стецюк поінформувала присутніх про важливість своєчасної сплати внесків,  що є обов’язковою умовою зарахування періодів роботи до страхового стажу, запорукою захищеного сьогодення і гідних пенсійних перспектив.

 

Довідково: Метою форуму підприємництва є налагодження контактів та довіри між владою та бізнесом задля створення сприятливих умов для розвитку та зростання місцевих підприємців, а також  надходження коштів до бюджетів усіх рівнів.

background Layer 1