Пропустити навігацію

Не будь байдужим, час допомагати!

В період карантину Міністерством соціальної політики України запроваджено інформаційну онлайн-платформу «Допомога поруч» https://dopomoga.msp.gov.ua  для надання адресної допомоги вразливим верствам населення.

Ця велика соціальна платформа покликана допомогти тим, кому потрібна турбота. Надаватиметься відповідна допомога та соціальні послуги, перш за все, одиноким; тим, хто одиноко проживає; громадянам похилого віку; людям з інвалідністю; неповним сім’ям з дітьми до 14 років, у тому числі з дітьми з інвалідністю та іншим соціально вразливим верствам населення.

Проєкт об’єднує зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади і місцевого самоврядування з виявлення потреб людей через «гарячі» телефонні лінії, звернення та надання їм необхідної допомоги.

Мешканці Житомирщини можуть звернутися на «гарячу» телефонну лінію «Допомоги» за номером (0412) 47-47-54 та залишати інформацію про потребу в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутовій хімії, транспортних послугах для доставки цих товарів тощо. 

Щодня на онлайн-платформі «Допомога поруч» розміщуватиметься інформація про потребу в допомозі та звіт про її надання.

background Layer 1