Пропустити навігацію

Пенсійні консультації онлайн

03.06.2020 1024x785 - Пенсійні консультації онлайнВ період карантинних обмежень, роз’яснювальна робота з питань пенсійного забезпечення набула нового формату.

Начальник управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Лариса Бабич за допомогою платформи Zoom надала онлайн консультації представникам громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я».

У форматі відеоконференції пенсійниця розповіла учасникам заходу про порядок проведених з 01 травня пенсійних перерахунків та про роботу сервісних центрів в умовах карантину. Повідомила про зручні способи отримання інформації за телефонами гарячої лінії та через вебпотрал Пенсійного фонду України. Також, надала на всі поставленні запитання кваліфіковані відповіді.

– Пенсії по інвалідності особам, у яких інвалідність встановлена на певний період і строк повторного огляду визначено медико-соціальною експертною комісією у період дії карантину автоматично продовжені без заяв та будь-яких документів, – зазначила начальник управління обслуговування громадян Головного управління Фонду в області Лариса Бабич.

 

Довідково: Зустріч проведена за ініціативою представниці Національної Асамблеї людей з інвалідністю України в Житомирській області Нелі Ковалюк в рамках підтримки українських жінок з інвалідністю та жінок які виховують дітей –інвалідів.

background Layer 1