Пропустити навігацію

На Житомирщині мешканці області дистанційно отримали пенсійні консультації

DABF0B99 4CDB 41DE B3D3 1F8C5DE04158 1024x816 - На Житомирщині мешканці області дистанційно отримали пенсійні консультації16 червня в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області заступник начальника Головного управління Світлана Антонюк  провела  «пряму телефонну лінію» з питань пенсійного забезпечення громадян.

У ході телефонного діалогу, пенсійниця відповіла на ряд актуальних питань стосовно вимог пенсійного законодавства, зокрема на запитання травневої індексації пенсій. Зауважила, що з 01 липня пенсіонерів області очікує черговий перерахунок пенсій у зв’язку із зміною прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян.

Світлана Антонюк розповіла дозвонювачам про роботу  вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний додаток «Пенсійний фонд», який дає можливість у зручному форматі переглянути інформацію в особистому кабінеті надання електронних послуг та подати документи для призначення (перерахунку) пенсії не виходячи з дому. 

 

Довідково: Фахівцями Головного управління Фонду станом на 01.06.2020 проведено 17 «прямих телефонних ліній» на які звернулося понад 120 мешканців області. Також забезпечено роботу постійно діючих «гарячих  телефонних ліній».

background Layer 1