Пропустити навігацію

Підвищення рівня професійної компетенції – основа професіоналізму

В Головному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області продовжується практика проведення одноденних професійних тренінгів для державних службовців. Пройшли короткострокові навчання фахівців підрозділів управління по роботі з персоналом, фінансово-економічного управління, управління з виплати пенсій та управління застосування пенсійного законодавства. Учасники тренінгів розглянули питання за темами:  основні принципи проведення дисциплінарних проваджень та формування дисциплінарних справ, основні аспекти організації системи моніторингу стану виконання завдань і досягнення ключових показників службової діяльності, актуальні питання в організації роботи по наповненню бюджету Пенсійного фонду України, ведення обліку надходження сум платежів, право на призначення дострокової пенсії за віком та виплата пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Важливим допоміжним засобом у процесі навчань є демонстрація тематичних презентацій. Традиційно, тренінги завершались складанням тестів та підбиттям підсумків.

Загалом в Головному управлінні проведено 13 внутрішніх тренінгів під час яких 292 державних службовців підвищили рівень професійної компетенції.

makety 22.06. - Підвищення рівня професійної   компетенції - основа професіоналізму

background Layer 1