Пропустити навігацію

Мешканці Житомирщини отримали пенсійні консультації в телефонному форматі

DSC07054 1024x872 - Мешканці Житомирщини отримали пенсійні консультації в телефонному форматі14 липня в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області, під час «прямої телефонної лінії», на запитання дозвонювачів відповідала заступник начальника Головного управління Наталія Макшаєва.

У форматі телефонного спілкування пенсійниця надала фахові роз’яснення громадянам з актуальних питань пенсійного забезпечення, зокрема, щодо умов призначення та порядку нарахування пенсійних виплат; відповіла на індивідуальні запитання щодо можливостей дострокового виходу на пенсію, зарахування періодів роботи до страхового стажу тощо. 

Заступник начальника Головного управління зауважила, що з 1 липня Пенсійний фонд України впровадив нову сервісну послугу – автоматичне призначення пенсії. Відтепер пенсія призначається автоматично при досягненні пенсійного віку. При цьому немає необхідності додатково звертатись та особисто відвідувати органи Пенсійного фонду.

 

Довідково: з початку поточного року фахівцями Головного управління Фонду в області проведено 18 «прямих телефонних  ліній» на які звернулося 109 мешканців області. Також 20,7 тис. громадянам надано консультації та роз’яснення під час роботи постійно діючих  «гарячих  телефонних ліній».

background Layer 1