Пропустити навігацію

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств!

Slajd1 - До уваги керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств!Сфера сільського господарства  належить до найбільш ризикових сфер діяльності щодо використання незадекларованої найманої праці.

Досить часто роботодавці не реєструють свою економічну діяльність, залучають до роботи працівників без оформлення трудових відносин, чим позбавляють громадян усіх прав та соціальних гарантій (оплачуваної відпустки, страхових виплат у разі хвороби, безробіття, нещасного випадку, а також страхового стажу для призначення пенсії).

Також, за порушення трудового законодавства юридичні та фізичні особи – підприємці, що використовують найману працю, несуть суттєву фінансову відповідальність.

Шановні  керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств! Наймані працівники не можуть бути допущені до роботи без укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу.

Не допускайте порушення трудового законодавства! Працюйте у правовому полі! Належне оформлення трудових відносин з найманими працівниками  –  це запорука продуктивної праці та сталого бізнесу.

 

 

background Layer 1