Пропустити навігацію

Фахівці Головного управління підвищують професійні навички

Вмінню позитивно сприймати зміни і активно брати  участь у проведенні перетворень з 04 по 06 серпня навчали фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області тренери Центру підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Житомирської обласної державної адміністрації за спеціальною короткостроковою програмою «Управління змінами».

Упродовж трьох днів пенсійники у дистанційному форматі опановували навчально-методичний матеріал, поглиблюючи та систематизуючи знання, уміння й практичні навички у напрямках управління індивідуальними, груповими та організаційними змінами, подолання конфліктів у процесі змін, методів, що сприяють підвищенню ефективності процесу комунікації та командної роботи на державній службі.

Навчання для державних службовців пройшло цікаво та зрозуміло. Професійні тренери за допомогою підібраного лекційного матеріалу та презентацій переконали слухачів: «Будь-які зміни несуть із собою нові можливості».

Slajd1 1 - Фахівці Головного управління підвищують професійні навички

background Layer 1