Пропустити навігацію

Пенсійники пройшли навчання за програмою «Управління персоналом на державній службі»

З 11 по 13 серпня майстерності управління персоналом на державній службі навчалися 42 керівника структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області за спеціальною короткостроковою програмою.

Навчання в онлайн форматі для фахівців Головного управління проводили тренери Центру підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Житомирської обласної державної адміністрації.

У ході короткострокової програми пенсійники навчалися складати та проводити моніторинг виконання індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності державних службовців, опановували сучасні вимоги до підготовки та оформлення ділової документації. Активно дискутували щодо особливостей проходження державної служби та поліпшення соціально –трудових відносин в колективах.

Slajd kursy 13.08.20 1024x1024 - Пенсійники  пройшли навчання за програмою «Управління персоналом на державній службі»Kursy 13.08. 1024x1024 - Пенсійники  пройшли навчання за програмою «Управління персоналом на державній службі»

background Layer 1