Пропустити навігацію

У форматі «круглого столу» обговорили шляхи подолання нелегальної зайнятості

11.09.2020 1024x768 - У форматі «круглого столу» обговорили шляхи подолання нелегальної зайнятостіШляхи подальшої співпраці у напрямку легалізації трудових відносин та дотримання вимог чинного законодавства з оплати праці обговорив перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області  Олег Шмагун за «круглим столом» із представниками Управління Держпраці, Головного управління Державної податкової служби та  обласної  державної адміністрації.

Під час засідання соціальні партнери проаналізували динаміку чисельності застрахованих осіб та фонду оплати праці в області.

За даними Головного управління Державної податкової служби в області з початку поточного року  в регіоні легалізовано понад 3,5 тис. робочих місць. 

– Концентрація спільних зусиль в питанні легалізації трудових відносин та  проведення роз’яснювальної роботи щодо розуміння кожною працюючого важливості легального працевлаштування та сплати податків, є запорукою успішної боротьби з «тіньовою» зайнятістю, неофіційним працевлаштуванням та зарплатами в конвертах, – підкреслив  Олег Шмагун.

background Layer 1