Пропустити навігацію

В радіоефірі актуальні питання пенсійного забезпечення

06.04. 2 1024x576 - В радіоефірі актуальні  питання пенсійного забезпечення

 

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в області Світлана Антонюк розповіла у прямому ефірі програми «РадіоДень» на UA: Українське радіо «Житомирська хвиля» про актуальні питання пенсійного забезпечення.

 

Пенсійниця поінформувала мешканців області про березневий і квітневий перерахунки пенсій та зміни у порядку виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії у зв’язку із смертю пенсіонера.

06.04. 3 1024x576 - В радіоефірі актуальні  питання пенсійного забезпечення

 

Окрім того, наголосила на перевагах отримання пенсій через банківські установи, зазначивши що сьогодні понад 65 % пенсіонерів області отримують пенсійні виплати через рахунки уповноважених банків.

 

Під час програми Світлана Антонюк відповіла на запитання дозвонювачів радіоефіру щодо важливості страхового стажу та пенсійного віку для жінок.

 

– В поточному місяці відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” пенсійний вік жінок, які народилися пізніше за 1 квітня 1961 року, збільшився до 60 років, – зазначила фахівець Головного управління.

background Layer 1