Пропустити навігацію

Зробіть крок на зустріч суспільству – легалізуйте працю

Foto 1 1 972x1024 - Зробіть крок на зустріч суспільству – легалізуйте працюСьогодні легалізація зайнятості є одним з пріоритетних завдань, як на державному так і на місцевому рівнях,Foto 2 1024x924 - Зробіть крок на зустріч суспільству – легалізуйте працю

 оскільки відносини між роботодавцем та найманим працівником не завжди відповідають нормам чинного законодавства.

Фахівці фінансово – економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в області у складі робочої групи з питань легалізації найманої праці взяли участь у рейді-обстеженні суб’єктів господарювання міста Бердичева.

Під час  інформаційно – роз’яснювальної роботи щодо дотримання вимог чинного законодавства про працю пенсійники наголошували на недопущенні випадків використання найманої робочої сили без належного оформлення трудових відносин та виплати заробітної плати менше встановленого законодавством рівня.

Отримання заробітної плати в «конверті» – це, перш за все, удар по майбутніх пенсійних виплатах. Адже нарахування страхових внесків на обов’язкове пенсійне страхування здійснюється лише  з офіційної  заробітної плати.

background Layer 1