Пропустити навігацію

Пенсійники роз’яснили бухгалтерам підприємств зміни до порядку подання звітності з ЄВС

ZHytomyr tsentr zajnyatosti - Пенсійники роз’яснили бухгалтерам підприємств зміни до порядку подання звітності з ЄВСФахівці Житомирського об’єднаного управління Фонду в області  долучилися до міжгалузевого семінару з бухгалтерами підприємств, що відбувся за участю представників міського центру зайнятості та управління Держпраці.

 

Під час заходу головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Житомирського об’єднаного управління Фонду в області Ірина Титаренко розповіла учасникам семінару про основні зміни, які відбулись при формуванні звітів ЄСВ та порядку їх заповнення. Ознайомила присутніх  із особливостями заповнення звіту додатка 4 та надала роз’яснення щодо виправлення помилок, які найчастіше допускають роботодавці при заповнення даного звіту. Наголосила на відповідальності бухгалтерів за своєчасність та достовірність поданих даних від яких залежить пенсійне майбутнє працівників.

 

Також, представники пенсійної служби поінформували присутніх про широкі можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України, про запровадження нових сервісів: СМС-інформування та надання електронних документів з підтвердженням QR- коду, запропонували використовувати всі можливості, що надає Пенсійний фонд України для здійснення самостійного контролю за даними, які містяться у реєстрі застрахованих осіб.

background Layer 1