Пропустити навігацію

Освітянам розповіли як працює електронна трудова книжка

30.12.2021 2 - Освітянам розповіли як працює  електронна трудова книжкаПро облік трудової діяльності працівника 30.12.2021 5 - Освітянам розповіли як працює  електронна трудова книжка в електронній формі розповіла під час семінару начальник відділу формування електронних трудових книжок управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Ірина  Матакова працівникам освіти.

 

Пенсійниця нагадала, що електронні трудові книжки в Україні офіційно діють з 10 червня 2021 року. Це цифровий аналог паперової трудової книжки. Її впровадили, щоб 30.12.2021 4 - Освітянам розповіли як працює  електронна трудова книжка30.12.2021 3 - Освітянам розповіли як працює  електронна трудова книжкаудосконалити облік трудової діяльності українців, зменшити паперовий документообіг і пов’язані з цим ризики втрати чи пошкодження документів.

 

Також сучасна система дасть змогу працівникам будь-коли перевірити свій страховий стаж, а в майбутньому – автоматично вийти на пенсію без візиту до Пенсійного фонду.

background Layer 1