Пропустити навігацію

ПРОФІЛАКТИКА ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ – ЦЕ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ’Я ПРАЦІВНИКІВ

В рамках запланованих заходів до Всесвітнього дня охорони праці, головні спеціалісти відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області провели зустрічі з працівниками Коростишівського, Чуднівського та Бердичівського управлінь експлуатації газового господарства Житомирської філії ТОВ «Газорозподільчі мережі України».

Під час заходів фахівці Фонду розповіли присутнім про виробничий травматизм та його види, обговорили умови безпечної праці в газовому господарстві, важливість дотримання норм, правил та інструкцій з охорони праці. А також детально розібрали усі типи порушень, котрі найчастіше виявляють під час перевірок та стають причиною нещасних випадків.

На завершення зустрічей спеціалісти Головного управління закликали відповідальних осіб і надалі забезпечувати дотримання вимог охорони праці на підприємстві, проводити інструктажі та навчання, дотримуватись правил експлуатації обладнання, а також пам’ятати, що життя та здоров’я – основна цінність, якою нехтувати недопустимо.

veb 22042024 - ПРОФІЛАКТИКА ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ – ЦЕ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ’Я ПРАЦІВНИКІВ veb 22042024 2 - ПРОФІЛАКТИКА ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ – ЦЕ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ’Я ПРАЦІВНИКІВ veb 22042024 3 - ПРОФІЛАКТИКА ВИРОБНИЧОГО ТРАВМАТИЗМУ – ЦЕ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ’Я ПРАЦІВНИКІВ

background Layer 1