Пропустити навігацію

БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ – РОЗСТАВЛЯЄМО АКЦЕНТИ

З нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці та в рамках запланованих заходів фахівці відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області провели зустрічі з працівниками та студентами Житомирського агротехнічного фахового коледжу та ВСП «Фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну Поліського національного університету».

Під час заходів спеціалісти Головного управління розповіли присутнім про вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці, наголосили на важливості їх дотримання в закладах освіти та необхідності профілактики належної організації роботи з охорони праці і безпеки життєдіяльності, проведення навчання відповідальних осіб та інструктажів з охорони праці.

Фахівці зазначили, що цього року увага Міжнародної організації праці спрямована на дослідження впливу зміни клімату на безпеку та здоров’я працівників. Професійні ризики, які зумовлені зміною клімату, стають особливо небезпечними для працівників. Збільшення температурних режимів, підвищення рівня забруднення повітря, екстремальні погодні явища та інші чинники можуть створити небезпечні умови для праці. У таких умовах запобігання нещасним випадкам на робочому місці стає завданням першочергового значення.

saj 1 - БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ – РОЗСТАВЛЯЄМО АКЦЕНТИ

sajt 2 - БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ – РОЗСТАВЛЯЄМО АКЦЕНТИ sajt 31 - БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ – РОЗСТАВЛЯЄМО АКЦЕНТИ

background Layer 1