Пропустити навігацію

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ – СИМВОЛ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ

Всесвітній день охорони праці є символом міжнародної солідарності у питаннях безпеки праці, нагадуванням про необхідність створення безпечних та здорових умов праці для всіх працівників.

Упродовж квітня поточного року спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області провели низку заходів, спрямованих на привернення уваги суспільства до важливості охорони життя і здоров’я працюючих.

25 квітня, фахівці контрольно-перевірочного управління Головного управління провели нараду із представниками служб охорони праці найбільших підприємств міста Житомира: АТ «Житомирські ласощі»,        ТОВ «Житомир-Агробудіндустрія», ТОВ «Обербетон-Інвест», ТОВ  «Ферпласт-Україна»,     КП «Житомирводоканал», ТОВ «Житомирський картонний комбінат», ПрАТ «Житомирський ЗОК», ТОВ «Житомирський молочний завод», ТОВ «Айс-Тім», ТОВ «Газорозподільчі мережі України», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», АТ «Житомирський маслозавод»,    ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ», АТ «Житомиробленерго».

– Сьогодні ми маємо ставити акценти на особливому значенні відповідальності кожного працівника та роботодавця. І мова йде не лише про дотримання існуючих норм та правил, а й про створення культури безпеки, де кожен відчуває відповідальність за життя і здоров’я. А також про вдосконалення існуючої системи та впровадження інноваційних підходів, – наголосив Віталій Шумлянський.

За плідну співпрацю у сфері пропаганди створення безпечних та нешкідливих умов праці, а також поширення позитивного досвіду зі створення сучасних систем управління праці кращих партнерів відзначено Подяками.   

sajt 2 25042024 - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ – СИМВОЛ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ sajt 1 25042024 - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ – СИМВОЛ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ

background Layer 1