Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНИКИ ЖИТОМИРЩИНИ ПРОДОВЖУЮТЬ РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи використовуючи різні форми комунікації з громадськістю.

Цього тижня, спеціалісти  відділів обслуговування громадян управління обслуговування громадян провели зустрічі з трудовими колективами, населенням, заняття в «Школі майбутнього пенсіонера» та «прямі» телефонні лінії.

Під час заходів пенсійниці ознайомлювали громадян з порядком подання документів для призначення пенсії, розповідали про види пенсій та умови їх призначення, залежність розміру пенсії від величини заробітної плати  та автоматичне призначення пенсій.

Особливий акцент фахівчині робили на  важливості офіційного працевлаштування та негативних наслідках тіньових заробітків для майбутнього пенсійного забезпечення.

Також інформували про порядок призначення житлових субсидій та пільг для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газ, зокрема на неопалювальний період.

FOTO 1 - ПЕНСІЙНИКИ ЖИТОМИРЩИНИ ПРОДОВЖУЮТЬ РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ

background Layer 1