Пропустити навігацію

Фахові роз’яснення для мешканців смт. Миропіль

IMG 4c0e9979f53e6874ce1d5583e40a0261 V 1024x768 - Фахові роз’яснення для мешканців смт. МиропільГоловний спеціаліст Романівського відділу обслуговування громадян Бердичівського об’єднаного управління Фонду в області Валентина Гончарук провела зустріч з населенням в приміщенні Миропільської об’єднаної територіальної громади.

Кожному, хто звернувся за консультацією, фахівець пенсійної служби надала детальні роз’яснення, щодо умов призначення пенсії, складових розміру пенсії, зарахування страхового стажу роботи та проведених в поточному році перерахунків пенсій. Спеціаліст рекомендувала майбутнім пенсіонерам заздалегідь звертатися до органів Фонду для проведення попередньої перевірки документів, звернула особливу увагу на важливість легальних трудових відносин з роботодавцями та правильного оформлення трудових книжок.

Представник Фонду також розповіла жителям громади про нововведення пенсійного сервісу, зокрема, виготовлення електронних пенсійних посвідчень з функцією платіжної картки для тих пенсіонерів, які отримують пенсію через  філію ЖОУ “Ощадбанк”, електронних документів, що є правомірними аналогами паперовим документам та про запровадження послуги СМС-інформування.

background Layer 1