Пропустити навігацію

В регіоні підвели підсумки роботи за 9 місяців 2018 року

DSC02508 1024x768 - В регіоні підвели підсумки роботи за 9 місяців 2018 року22 жовтня, на засіданні колегії при начальнику головного управління підсумували роботу органів Фонду в області за 9 місяців 2018 року, розглянули стан виконання Закону України «Про звернення громадян» та результати роботи у напрямку легалізації заробітної плати, зокрема щодо виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2018 року № 649 за участі заступника начальника управління Держпраці Світлани Возної.

 Зокрема, на колегії відмічено, що упродовж звітного періоду органами Фонду в області забезпечено своєчасне і в повному обсязі фінансування виплат пенсій і грошової допомоги з урахуванням їх підвищень 381,8 тис. пенсіонерів області, в тому числі 25,9 тис. пенсіонерів силових структур. На їх виплату спрямовано 7,7 млрд.грн.

За звітний період призначено 9,9 тис. нових пенсій, проведено 41,6 тис. перерахунків пенсій за заявами громадян.

Забезпечено виконання планових показників із  власних надходжень на 114,2% понад план надійшло 4,5 млн.

– Також хочу зазначити, що протягом 9 місяців 2018 року завдяки заходам, вжитими органами Пенсійного фонду, Держпраці, Державної фіскальної служби області, в тому числі у співпраці із соціальними партнерами легалізовано понад 4,7 тис. робочих місць, – зазначив перший заступник начальника головного управління Фонду в області Олег Шмагун.

Звітуючи про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» заступник начальника головного управління Фонду в області Світлана Антонюк зауважила, що в поточному році прослідковується збільшення кількості звернень до органів Пенсійного фонду України в області, зокрема у 2,5 рази від показника минулого року збільшилась кількість звернень до головного управління. Також, набирають популярності електронні звернення через Веб-портал Пенсійного фонду, кількість яких збільшилась у 5 разів у порівнянні з відповідним періодом минулого року.

Фахівець Фонду у своєму виступі зупинилася на питанні обслуговування громадян та наголосила: «Ми маємо постійно проводити оцінку якості послуг, що надаються. Визначати чіткі критерії оцінки роботи, оскільки все що робиться, робиться заради тих людей на кого зорієнтовані результати такої роботи».

Підсумовуючи засідання колегії, начальник головного управління Фонду в області Іван Заінчковський  керівникам структурних підрозділів головного управління та начальникам об’єднаних управлінь Фонду в області надав відповідні доручення.

background Layer 1