Пропустити навігацію

Пенсійники привітали Федерацію профспілок області з 70-ти річчям з Дня утворення

20181026 105321 e1540559356214 1024x673 - Пенсійники привітали Федерацію профспілок області з 70-ти річчям з Дня утворення26 жовтня профспілковий актив головного управління на чолі з першим заступником начальника головного управління Фонду в області Олегом Шмагуном взяли участь в урочистому засіданні Ради Федерації профспілок  Житомирської області з нагоди 70-річчя з Дня утворення обласного профспілкового об’єднання.

Захід відбувся за участі заступника голови обласної державної адміністрації Ярослава Лагути, заступника голови Федерації профспілок України Володимира Саєнко, представників органів влади, керівників установ, громадських організацій міста та області.

Сьогодні Федерація профспілок Житомирської області налічує 1948 первинних профспілкових організацій, 7 об’єднаних, 120 районних, 13 міських організацій загальною чисельністю 139,8 тис. членів профспілок. До складу Федерації профспілок області входить 20 обласних галузевих профспілок.

Перший заступник начальника головного управління Фонду в області привітав голову Федерації профспілок області Нелю Паламарчук та профспілковий колектив зі святом. Зазначив, що співпраця органів Фонду з профспілками, в умовах сьогодення потребує взаємної підтримки задля ефективної системи пенсійного страхування, захисту інтересів працівників, пов’язаних з формуванням та реалізацією їх пенсійних прав.

Олег Шмагун подякував профспілкам за співпрацю. Побажав, щоб і надалі взаємодія була плідною, сприяла покращенню соціального забезпечення людей їх впевненості у завтрашньому дні.

 

background Layer 1