Пропустити навігацію

Семінар – навчання із спеціалістами об’єднаних територіальних управлінь

DSC02701 1024x768 - Семінар - навчання із спеціалістами об’єднаних територіальних управлінь29 жовтня в головному управлінні Фонду в області заступник начальника управління-начальник відділу забезпечення наповнення бюджету бюджетно-фінансового управління Наталія Пінчук провела семінар-навчання на базі конференцзв’язку із спеціалістами об’єднаних територіальних управлінь Фонду в області, які є відповідальними особами щодо проведення роз’яснювальної роботи з одержувачами субсидій.

Під час семінару-навчання було висвітлено питання щодо добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Як зазначила Наталія Пінчук, що в нашому випадку актуальним є передбачена договором страхування одноразова сплата особою єдиного внеску за попередні періоди, в яких особа не підлягала загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню. Одноразова сплата особою єдиного внеску за попередні періоди може бути здійснена за окремим договором.

Спеціалістам об’єднаних управлінь Фонду в області надано детальні рекомендації стосовно роз’яснювальної роботи серед громадян області під час оформлення субсидій.

background Layer 1