Пропустити навігацію

Роз’яснення пенсійного законодавства жителям села Оліївка

3.2.2 1024x768 - Роз'яснення пенсійного законодавства жителям села ОліївкаНачальник Житомирського районного відділу з питань призначення та перерахунків пенсій Житомирського об’єднаного управління Фонду в області Ірина Курінна провела виїзний прийом громадян в селі Оліївка.

Пенсійниця надала детальні роз’яснення відвідувачам та працівникам сільської ради щодо основних аспектів пенсійного законодавства, умов призначення та порядку обчислення пенсій. З огляду на збільшення вимог до тривалості страхового стажу для виходу на пенсію за віком, наголосила, що дбати про його набуття потрібно вже змолоду та  роз’яснила порядок добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

 Ірина Курінна ознайомила мешканців громади з послугами пенсійної служби сучасного формату, зауважила на їх зручності та корисності для громадян. Рекомендувала реєструватись на Веб-порталі Пенсійного Фонду України, який дає можливість контролювати персональні дані щодо задекларованого заробітку, сплачених страхових внесків та зарахованого страхового стажу.

background Layer 1