Пропустити навігацію

На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

Щорічно у першу неділю листопада держава вшановує  працівників соціальної сфери. В усьому світі професія соціального працівника вважається найшляхетнішою та з року в рік набуває все більше значущості.

1 листопада в Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера зібрались представники організацій та установ, які беруть участь у забезпеченні соціального захисту різних категорій населення.

7-тисячну армію працівників соціальної сфери Житомирщини, для яких головним пріоритетом в роботі залишається людина, її доля, добробут та соціальний захист, під час урочистостей вітали голова облдержадміністрації Ігор Гундич, перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко, голова обласної ради Профспілки працівників соціальної сфери України Василь Шушпан, директор департаменту праці, соціальної та сімейної політики облдержадміністрації Юрій Прокопець, начальник головного управління Пенсійного фонду України в області Іван Заінчковський, директор обласного центру зайнятості Галина Корінна, директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ганна Антіпова, т.в.о. начальника обласної служби у справах дітей Наталія Пилипчук.

Серед численних грамот та відзнак, які отримали працівники соціальної сфери, вручили нагороди і кращим працівникам Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Нагрудним знаком «Знак пошани Пенсійного фонду України»  відзначено заступника начальника відділу виконання бюджету та бюджетно-фінансової звітності фінансово-економічного управління головного управління Фонду Олену Кондратюк.

Почесними грамотами Пенсійного фонду України відзначено завідуючу сектору по контролю за правильністю призначення та перерахунків пенсій Бердичівського відділу з питань призначення та перерахунків пенсій Бердичівського об’єднаного управління Фонду в області Галину Лобанчук, головного спеціаліста четвертого операційного відділу управління з координації та контролю за виплатою пенсій головного управління Фонду Олену Нікітюк, провідного спеціаліста сектору контрольно-перевірочної роботи № 4 управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю головного управління Фонду Катерину Шиманську, заступника начальника відділу організації та координації контрольно-перевірочної роботи управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю головного управління Фонду Тамару Тернову.

Почесні грамоти Житомирської обласної державної адміністрації були вручені начальнику Ружинського відділу з питань призначення та перерахунків пенсій Андрушівського об’єднаного управління Фонду Раїсі Ковтун, начальнику Романівського відділу з питань призначення та перерахунків пенсій Бердичівського об’єднаного управління Фонду Вікторії Шпонарській, завідувачу Брусилівського сектору  з питань призначення та перерахунків пенсій Коростишівського об’єднаного управління Фонду Наталії Біланенко, начальнику Радомишльського відділу з питань призначення та перерахунків пенсій Коростишівського об’єднаного управління Фонду Аллі Комашко.

Подякою голови Житомирської обласної державної адміністрації нагороджено головного спеціаліста Коростишівського відділу з питань призначення та перерахунків пенсій Коростишівського об’єднаного управління Наталію Мартинюк, завідувача Народицького сектору з питань призначення та перерахунків пенсій Овруцького об’єднаного управління Олександра Левицького.

Почесними грамотами Житомирської обласної ради нагороджено головного спеціаліста відділу з питань призначення пенсій управління пенсійного забезпечення головного управління Фонду Ларису Ставнисту, головного спеціаліста третього операційного відділу управління з координації та контролю за виплатою пенсій головного управління Фонду Ірину Стремоухову.

Вітаючи колективи соціальних служб області начальник головного управління Іван Заінчковський висловив щиру вдячність за сумлінну та віддану  працю.

– Соціальний захист – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян. Ви творите добро та виявляєте милосердя. І це ви робите не тільки за службовим обов’язком, але й за велінням совісті та покликом душі, – зазначив керівник пенсійної служби.

Святкового настрою всім додав концерт артистів Житомирської обласної філармонії.

DSC02754 1024x768 - На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

DSC02724 1024x768 - На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

DSC02725 1024x768 - На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

DSC02795 1024x768 - На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

DSC02803 1024x768 - На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

DSC02814 1024x768 - На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

DSC02823 1024x768 - На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

DSC02866 1024x753 - На Житомирщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

background Layer 1