Пропустити навігацію

В регіоні активно працюють робочі групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення

IMG 1169 1024x768 - В регіоні активно працюють робочі групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населенняЗ метою викорінення явища тіньової зайнятості населення, прихованого використання робочої сили, легалізації трудових відносин з найманими працівниками,  в регіоні систематично працюють робочі групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.IMG 47d45cb060f782432ff41a5d8dc845aa V 1024x748 - В регіоні активно працюють робочі групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення

Здебільшого проблемне питання щодо легалізації заробітної плати виникає у суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб, коли підприємець, частково приховуючи виручку від реалізації товарів, робіт, послуг, виплачує доходи найманим працівникам, які не обліковані в бухгалтерських документах.

Цього тижня, рейди робочих груп з питань легалізації за участю представників органів фіскальної служби, Держпраці, Пенсійного фонду, Національної поліції  обстежували  суб’єкти господарювання м. Житомира, смт. Ємільчине та м. Коростишева.

– Відсутність цивілізованих трудових відносин позбавляє можливості працівників на захист своїх трудових прав на пільги, соціальні гарантії, пенсійне забезпечення та є свідченням наявних порушень трудового законодавства, – наголошували  пенсійники   як   працівникам, так і роботодавцям.

background Layer 1