Пропустити навігацію

Молоді – про переваги офіційного працевлаштування

unnamed 1 1024x768 - Молоді – про переваги офіційного працевлаштуванняНачальник Овруцького об’єднаного управління Фонду в області Олександр Крамчанин  та начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів  та захисту інформації Сергій Міщенков провели зустріч з учнями випускних класів Овруцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.

Основну увагу школярів Олександр Крамчанин зосередив на головних чинниках, що впливають на майбутню пенсію. Звертаючись до молодих людей, представник органів Фонду наголосив, що формувати свої соціальні гарантії та пенсійне майбутнє необхідно власними руками. Розповів, чого слід очікувати від майбутнього тим, хто погоджується на законних підставах отримувати лише частину зарплати, або взагалі працювати без оформлення трудових відносин.

unnamed 1024x768 - Молоді – про переваги офіційного працевлаштування

Сергій Міщенков поінформував про функціонування  веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, з допомогою якого можна дистанційно отримати інформацію щодо своїх персональних даних.

Заступник начальника фінансово-економічного відділу Андрушівського об’єднаного управління Фонду в області Лариса Сінькевич провела тематичну зустріч «Легалізація оплати праці» з учнями місцевої гімназії.

Присутні мали нагоду трохи поринути у доросле життя і дізнатись, що ж собою являє пенсія, хто має на неї право, за яких умов застосовуються надбавки, а також з’ясувати – чому саме легальна праця і заробітна плата є запорукою гідної старості. Для закріплення отриманої інформації Лариса Сінькевич провела квест-гру, в ході якої гімназисти показали свою обізнаність по темі та кмітливість при виконанні завдань.

Фахівці пенсійної служби мають надію, що отримані знання допоможуть молодим людям сформувати правильний підхід до розбудови свого майбутнього пенсійного забезпечення.

background Layer 1