Пропустити навігацію

Питання легалізації трудових відносин та зайнятості населення обговорили під час засідання

IMG cf293ca8a5c8152b3057d588db0d469c V 1024x681 - Питання легалізації трудових відносин та зайнятості населення обговорили під час засіданняНачальник Коростишівського об’єднаного управління Фонду в області Валентина Матвійчук  взяла участь у спільному засіданні робочої комісії з питань погашення заборгованості  із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації трудових  відносин та зайнятості населення, які відбулись під головуванням першого заступника голови Коростишівської райдержадміністрації Віталія Соломикіна.

На засіданні розглянули питання заборгованості зі сплати єдиного  соціального внеску та причини низького рівня заробітної плати у окремих суб’єктів господарювання. Заслухано 5 суб’єктів господарювання щодо заборгованості по єдиному  соціальному внеску та недопущення порушень  законодавства  про працю.

Керівники підприємств надали пояснення щодо виявлених порушень та взяли зобов’язання у подальшому дотримуватись вимог законодавства.

 

Довідково: за результатами спільної роботи державних органів за 10 місяців поточного року по Коростишівському району легалізовано працю майже 650 осіб, з них понад 200 осіб легалізували трудові відносини в жовтні місяці.

background Layer 1