Пропустити навігацію

Про послуги пенсійної служби електронного формату – трудовому колективу Лугинської громади

IMG e90001bd92d77470d271e0b794d633e3 V 1024x681 - Про послуги пенсійної служби електронного формату – трудовому колективу Лугинської громадиЗавідувач Лугинського сектору обслуговування громадян Овруцького об’єднаного управління Фонду в області Марія Якухно провела зустріч з трудовим колективом Лугинської об’єднаної територіальної громади.

Під час заходу пенсійниця звернула увагу присутніх на можливість зручно та оперативно взаємодіяти з Пенсійним фондом України і дистанційно отримувати електронні послуги за допомогою Веб-порталу.

 – Вдосконалюючи якість обслуговування громадян, пенсійна служба пропонує сьогодні зручні електронні сервіси, за допомогою яких можна легко і швидко знайти потрібну інформацію, відстежити персональні дані щодо зарахованого страхового стажу та суми сплачених внесків, навіть замовити й отримати потрібні довідки та інші документи онлайн, не виходячи з дому, – розповіла Марія Якухно.

Усім, хто виявив бажання долучитися до числа користувачів пенсійного електронного сервісу, представник пенсійної служби допомогла це зробити.

background Layer 1