Пропустити навігацію

Пенсійники відвідали виставку творчості особливих людей

Віддавши данину поваги та уваги до людей з обмеженими фізичними можливостями начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян управління пенсійного забезпечення головного управління Пенсійного фонду в області Лариса Бабич відвідала виставку творчих робіт осіб з інвалідністю Українського товариства глухих (УТОГ).

На цій виставці були представлені творчі роботи з вишивки нитками, соломоплетіння, популярні нині квілінг та бісероплетіння, національні техніки, що відроджуються – витинанка та лялька-мотанка, а також багато інших.

Різноманіття робіт та креативність вразила всіх відвідувачів. Ця виставка не лише демонструє духовне багатство її учасників, але й може послугувати натхненням для її відвідувачів.

Лариса Бабич побажала особливим майстрам УТОГ натхнення у мистецтві, удачі та досягнення у своїй творчій роботі. Адже талант – це поклик душі, і тому його потрібно берегти, – зазначила представник пенсійної служби.

DSC02977 1024x768 - Пенсійники відвідали виставку творчості особливих людейDSC02982 1024x768 - Пенсійники відвідали виставку творчості особливих людейDSC03048 1024x768 - Пенсійники відвідали виставку творчості особливих людей

background Layer 1