Пропустити навігацію

Державні службовці територіальних органів Фонду в області підвищують кваліфікацію

DSC03134 1024x682 - Державні службовці  територіальних органів Фонду  в області  підвищують кваліфікаціюНа базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної ради проходять навчання за  професійною програмою підвищення кваліфікації фахівці територіальних органів Фонду в області, які здійснюють обслуговування громадян.

Під час відкриття навчального курсу, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Іван Заінчковський наголосив, що наразі одним із пріоритетних завдань для органів  Фонду є  надання якісних та оперативних послуг громадянам. Зауважив, що актуальність такого підвищення кваліфікації є дуже високою з огляду на необхідність  удосконалення  підходів до  обслуговування громадян.

Розроблена програма курсів передбачає охопити  важливі  аспекти  пенсійного забезпечення, організацію роботи щодо прийому громадян та обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду України в області та інші актуальні питання. У якості лекторів запрошено як  фахівців  головного управління Фонду в області, так і  фахівців Головного територіального управління юстиції, Міжрегіонального управління Нацдержслужби, Житомирського державного університету імені Івана Франка та обласної державної адміністрації.

background Layer 1