Пропустити навігацію

Флешмоб в підтримку легальної заробітної плати

20181122 151735 1024x768 - Флешмоб в підтримку легальної заробітної платиУ Коростені за допомогою флешмобу фахівці Коростенського об’єднаного управління Фонду в області привертали увагу  жителів міста до легалізації трудових відносин.

В рамках заходу учасники акції з агітаційними плакатами біля торгівельних майданчиків та магазинів інформували перехожих громадян про важливість укладення трудових договорів та дотримання законодавства про працю, закликали реєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України з метою самостійного контролю за персональними даними.

– Такий інформаційний захід є чудовим нагадуванням громадянам про їхні трудові права і наслідки їхнього порушення, що в свою чергу допоможе мешканцям міста усвідомити важливість офіційного працевлаштування та забезпечити собі гідне пенсійне майбутнє, – переконані організатори флешмобу.

Наприкінці акції фахівці Фонду роздали буклети про переваги отримання легальної заробітної плати та про можливості веб-порталу Пенсійного фонду України.

background Layer 1